Afbraakwerken

We bieden verschillende diensten aan voor het klaarmaken van woningen om de te renoveren of verkopen. Omdat dergelijke werken meestal ook snel moeten gebeuren kunnen we deze diensten ook steeds snel inplannen en uitvoeren.

Verder regelen we ook alles zoals parkeerverbod, containers, opkuis en eender wat nodig is. Zo hoef je zelf geen tijd te verliezen om alles te regelen.

  • Afbraakwerken
  • Stripwerken
  • Inboedelservice
  • Afvalverwijdering

Prijsofferte afbraakwerken

Vraag een vrijblijvende offerte aan om zo snel een berekening te krijgen van de kosten voor de afbraakwerken. Aangezien dergelijke werken vaak snel moeten worden uitgevoerd proberen we u ook snel een offerte te bezorgen.

Stripwerken

Het strippen van vloeren, wanden (gyproc hout), ramen, deuren en andere onderdelen die eerst moeten verwijderd worden om optimaal te kunnen starten met renovatiewerken.

Afbraakwerken

We kunnen ook kleine afbraakwerken uitvoeren. Zoals het afbreken van houten constructies, niet dragende muren, pleisterwerken, vloeren en meer.

Inboedels

Wanneer we ganse inboedeles van woning of panden leegmaken sorteren we alle spullen zorgvuldig. Op deze manier kijken we of er materialen zijn die kunnen worden doorverkocht of worden weggeschonken.

Zeker na een overlijden kan het wat overwelmend zijn om alles te regelen om een ganse woning leeg te halen, wij zorgen voor een vlotte en zorgeloos process.

Afvalverwijdering

Het kan gaan over afval binnen of buiten. We regelen alles zodat je zelf geen zorgen moet maken en dat het afval snel wordt verwijderd.

Containers

Afhankelijk van de hoeveelheid afval maken we gebruik van een container, hiervoor werken we samen met containerdiensten in de buurt van het werf. We brengen alles in orde zoals het aanvragen van parkeerverbod, plaatsen van verkeersborden en planning voor de plaatsing en afhaling van de container.

Vragen of graag even afgesproken?

We geven u graag advies op maat.

Neem gerust contact met ons op

© Renovatie Kampioen