Vochtbestrijding

Vochtproblemen zoals opstijgend vocht en regendoorslag kunnen zware gevolgen met zich meebrengen. Buiten het aantasten van het uiterlijk van de muren zorgt dit vocht ook voor een ongezonde leefomgeving. Vooral kinderen en oudere mensen kunnen hierdoor gezondheidsproblemen door verkrijgen.

Het is dus belangrijk vochtproblemen zoals opstijgend vocht en regendoorslag snel op te lossen. Met onze jarenlange ervaring in deze sector kunnen we duurzame, snelle en betaalbare oplossingen aanbieden.

Gratis vocht diagnose

Denk je dat uw muren met opstijgend vocht or regendoorslag zitten te kampen? We komen graag eens langs om alles zorgvuldig op te meten en u een passende oplossing te bieden. Na ons bezoek sturen we u ook een gratis en vrijblijvende offerte door.

Opstijgend vocht

Muren waar geen of een slechte vochtkering aanwezig is zuigen vocht op vanuit de grond. Dit vocht brengt redelijk wat vuil met zich mee waardoor de binnenlucht zeer ongezond kan worden. Om dit op te lossen kunnen we injecteren met een injectie creme.

Regendoorslag

Regendoorslag is vocht die door de gevel naar binnen dringt. Om dit op te lossen gebruiken we transparante hydrofuge crème of gebruiken we andere vochtwerende coatings zoals duurzame en beschermende verven.

Vragen of graag even afgesproken?

We geven u graag advies op maat.

Neem gerust contact met ons op

© Renovatie Kampioen