We hebben een missie ...

  • Kom tot rust in uw woning
  • Iedereen gezonder en gelukkiger
  • Productiever in een stressvrije werkplaats

Zorgeloos renoveren met Renovatie Kampioen

Maak een afspraak dan kijken we hoe we uw binnenruimtes gezond en stressvrij kunnen maken.​

Onze missie in detail

Als het over renoveren gaat denken we meestal eerder aan de buitenkant van een woning en niet altijd direct aan de binnenkant. Wij vinden dat de binnenkant van een woning op de eerste plaats moet komen en daarna pas kijken naar de buitenkant, toch als het over het esthetisch aspect gaat.

Het zit vanbinnen … diep vanbinnen

Net zoals bij mensen, is het uiteraard aangenaam een mooie uitstraling te hebben naar de buitenwereld toe maar het is belangrijker eerst de binnenkant te bekijken.

Of uw woning of gebouw nu zeer mooi is of juist zeer lelijk, dit speelt weinig rol als je hoofdzakelijk binnenin de woning zit. Zorg dus voor rustgevende en gezonde ruimtes zo kan je voldoende tot rust komen om er terug tegenaan te gaan.

Het start met een gezonde ruimte

Het creëren van de ideale binnenruimte start eerst met het gezond maken van de ruimte. Een veel voorkomend probleem is bijvoorbeeld opstijgend vocht, hier wordt het grondvocht dan in de muren gezogen waardoor er vochtige en ongezonde lucht ontstaat. Indien vocht langdurig in de muur aanwezig is zal er ook zichtbaar schimmel ontstaan. Opstijgend vocht kunnen we oplossen (met 30 jaar garantie) door te injecteren zodat er terug een vochtbarrière gevormd wordt.

Meer info over het bestrijden van vocht kan je terug vinden via onze vochtbestrijding afdeling.

De perfecte afwerking

Na het oplossen van alle problemen en het uitvoeren van eventuele andere verbouwingen kunnen we overgaan tot de afwerking. Schilderwerken speelt hier een grote rol en nog meer de voorbereidingen die we uitvoeren vooraleer we starten met schilderen. Het is belangrijk oneffenheden, scheuren en gaten uit te vlakken zodat een vlakke muur en plafond gecreëerd wordt.

Schilderen met top verven zorgen niet enkel voor een mooie uitstraling maar zijn ook zeer duurzaam en kunnen gemakkelijk gereinigd worden. Hier dus ook minder zorgen ook al maak je het eens vuil (wie kinderen heeft kent dit probleem zeer zeker 😊).

Door alles goed voor te bereiden en goed op de details te letten kan je dus een aangename ruimte creëren. Zo heb je minder stress en kan je tot rust komen in elke ruimte.

Bekijk wat we hier kunnen beteken via onze schilder afdeling.

Inrichting en interieur

Na het oplossen van problemen en de afwerking is het enkel nog interieur en decoratie die alles moet vervolledigen. Zorg er dus voor dat alles perfect in de ruimte past. Kleuren en stijlen van meubels zullen dus een invloed hebben om de kleurkeuze van de verf.

Tijdens ons kleuradvies kijken we steeds en houden we rekening met de meubels en decoratie.

Wil jij een gezonde en stressvrije ruimte?

Nodig ons even uit dan kunnen we eens komen kijken. Als we iets kunnen betekenen dan maken we een gratis en vrijblijvende offerte op.

Ook tijdens de werken geen stress

Niet enkel kijken om een stressvrije ruimte te maken, we zorgen ook voor een stressvrije uitvoering van de werken. Dit ondermeer door correcte en duidelijke afspraken, snelle uitvoering, oog voor detail en enthousiaste uitvoerders. Verder hebben we ook goede garantie voorwaarden, mocht er dus iets verkeerd zijn na de werken dan komen we dit ook snel en zonder problemen herstellen.

Vragen of graag even afgesproken?

We geven u graag advies op maat.

Neem gerust contact met ons op

© Renovatie Kampioen