Indien u een woning of pand hebt die snel moet worden leeggemaakt kan onze inboedelservice de ideale oplossing zijn. Indien dergelijke taken vaak snel moeten worden uitgevoerd kunnen we deze ook steeds snel inplannen (vaak binnen een paar dagen na akkoord).

Panden kunnen voor vele reden leeggehaald moeten worden. Het kan gaan over een aangekocht pand, verwaarloosd door ex-huurders, oude opslagruimte of (jammergenoeg) een overlijden.

We zorgen niet enkel voor een snelle opruiming maar ook dat je hier zelf geen bijkomende zorgen van hebt. Ons team helpt u graag snel en zorgeloos verder.

Offerte voor inboedel diensten

Alles start met het maken van een afspraak voor een vrijblijvend bezoek, dan krijg je ook een offerte met kosten en schattingen. Vul onderstaand formulier in en we bellen u binnen 12u op voor het inplannen van een afspraak.

Snelle en volledige service

Het is belangrijk dat alles vlotjes verloopt en dat u hier zo weinig mogelijk tijd mee verliest. Daarom regelen wij alles van begin tot einde. Indien nodig kijken we voor het aanvragen van parkeerverbod, plaatsen onze verkeersborden, maken gebruik van een ladderlift, kijken voor het huren van een container en kunnen ook kijken voor de schoonmaak van het pand.

Elke dag telt meestal wel, daarom kunnen we dergelijke werken ook steeds snel inplannen.

Met onze diensten kan uw woning of pand sneller verhuurd, sneller verkocht of sneller gerenoveerd worden.

  • Snel bezoek met vrijblijvende offerte
  • Wij regelen alles (parkeerverbod, lift, …)
  • Jij kan de woning sneller verkopen, verhuren of renoveren

Wat gebeurt met de goederen?

Tijdens ons initieel bezoek nemen we ook fotos van alle goederen. Deze sturen we dan reeds door naar onze partners en zien of er interesse is en kunnen zo een schatting maken van de waarde.

Er zijn hoofdzakelijk 3 verschillende methodes:

Directe verkoop - vermindering op de factuur

Indien opkopers geïnteresseerd zijn in goederen kopen ze deze vaak rechtstreeks op. In dat geval kunnen we alles ook meteen in rekening brengen, indien het gaat over waardevolle spullen kan het dus zijn dat je niet moet betalen en zelfs geld krijgt. Bij ons initiële bezoek en onze offerte kunnen we hierin al een ruwe schatting maken.

Verkopen op commissie en veilingen

In andere gevallen zoals verkopen op basis van commissie of veilingen moet je wat langer wachten op de vergoedingen van deze goederen.

Waardeloze goederen & afval

Spullen die niet meer waard zijn zullen moeten verwijderd worden, afhankelijk van de hoeveelheid kan het zijn dat het interessant zijn  een container in te huren.

Hoe gaan we te werk

  1. We maken een afspraak voor een bezoek
  2. Tijdens ons bezoek bekijken we en maken fotos van alle materialen die u wilt laten weghalen
  3. We bekijken of de materialen iets kunnen opleveren
  4. We maken een berekening van het aantal uren werk en nodige materialen
  5. U ontvangt van ons een offerte met alles duidelijk op vermeld
  6. Bij goedkeuring plannen we de werken snel in

Vragen of graag even afgesproken?

We geven u graag advies op maat.

Neem gerust contact met ons op

© Renovatie Kampioen