Gevelwerken

Gevels moeten constant weer en wind doorstaan, daarbovenop moeten ze er ook nog eens goed blijven uitzien. Daarom is het geregeld eens nodig uw gevel opnieuw op te frissen. 

Met ons team renoveren we uw gevel. Elke gevel laten we stralen en zorgen dat deze langdurig beschermd blijft.

Offerte gevelwerken

Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken. We maken u dan een vrijblijvende offerte op voor de gevraagde gevelwerken.

Gevelreiniging

Voor bijna elk type gevelwerk is het noodzakelijk dat de gevel vooraf goed gereinigd wordt. Meestal doen we dit door de gevel eerst in te smeren met een goed reinigingsproduct die vervolgens 24u moet inwerken, daarna reinigen we deze met een hogedrukreiniger. Bij hardnekkig vuil kunnen andere reinigingsmethodes van toepassing zijn.

Plaatselijke herstellingen

Plaatselijk beschadigde gevels kunnen we ook steeds herstellen. Door zorgvuldig en met kwalitatieve materialen te werk te gaan is na de werken niets op te merken van de herstelde schade. Zie hieronder de verschillende schadegevallen die perfect hersteld kunnen worden.

  • Voegwerken
  • Scheurherstel met verankering
  • Herstelling & verplaatsen van bakstenen
  • Cementeringswerken / uitvlakking

Schilderwerken gevel

We maken gebruik van topverven zodat de gevel lang beschermd en het kleur lang behouden blijft. Voor het schilderen zorgen we dat de gevel proper staat om een goede hechting te verkrijgen.

Kaleiwerken

Om uw gevel of buitenmuur een authentieke stijl te geven kan je opteren deze te bezetten met kalei. We maken hier gebruik van ademende kalkkalei. We kunnen deze inkleuren met een pigment (om nog steeds de grove structuur te behouden) of we kunnen deze ook overschilderen met een beschermende verf (wat gladdere structuur maar groter aanbod kleuren).

Gevelbescherming

Er zijn verschillende oplossingen om uw  gevel duurzaam te gaan beschermen. Een goed beschermde gevel voorkomt het intrekken van vocht en zal ook minder snel vuil worden.

Transparante bescherming

We kunnen gebruik maken van een transparante hydrofuge creme. Dit wordt vaak gebruikt bij bakstenen gevels om nog steeds de originele bakstenen uitzicht te behouden. Ook kan dit perfect gebruikt worden op een gekaleide gevel, in tegenstelling tot schilderwerken is hierdoor de korrel van het kalei beter zichtbaar en behoud je dus de authentieke look van de kalei.

Beschermende verven

Uiteraard kan je ook de gevel schilderen met een duurzame en goed beschermende verf. Zo kan je uw gevel in eender welk kleur steken de deze ondertussen ook goed gaan beschermen.

Vragen of graag even afgesproken?

We geven u graag advies op maat.

Neem gerust contact met ons op

© Renovatie Kampioen