Bij de wat grotere afbraak- of stripwerken huren we een afvalcontainer in. Dit doen we steeds met trouwe partners voor een vlotte samenwerking.

Offerte voor onze containerdiensten

Vraag een offerte aan voor prijzen van onze afbraak, afvoer en/of containerdiensten. We kunnen een afspraak maken of u kan alle informatie doorsturen. We maken steeds dezelfde dag een offerte op zodat het afval snel kan worden afgevoerd.

Wij regelen alles

Wanneer we afbraakwerken uitvoeren regelen wij alle onderstaande zaken, zo hoef je hiermee zelf geen tijd mee te verliezen.

  • Parkeerverbod
  • Verkeersborden
  • Levering / Afhaling van containers
  • Sorteren van het afval

Afvalcontainer partners

We werken met verschillende partners samen voor het huren en afvoeren van afvalcontainers. Dit is steeds afhankelijk van de locatie, we kijken steeds welke firma’s in de buurt zijn om zo onnodige transportkosten te vermijden.

Type afvalcontainers en richtprijzen

Hieronder kan je de verschillende type afvalcontainers bekijken. Onderstaande prijzen zijn enkel voor het verwerken van het afval, afbraak en ander werk is hier niet inbegrepen.

De prijzen hieronder vermeld zijn richtprijzen die louter indicatief zijn. Prijzen voor afvalverwerking worden regelmatig aangepast en is afhankelijk van de partner waarmee we samenwerken. Afhankelijk van de locatie kunnen nog extra transportkosten worden aangerekend. Richtprijzen exclusief btw en gebaseerd op gemiddeld gewicht.

Vragen of graag even afgesproken?

We geven u graag advies op maat.

Neem gerust contact met ons op

© Renovatie Kampioen