Voor onze afbraak, strip en inboedel diensten is er bijna altijd sprake van afval die moet worden afgevoerd. Dit doen we steeds zorgvuldig en werken steeds samen met trouwe partners om elke klus snel te kunnen klaren.

Het kan onder meer gaan over onderstaande types afval:

  • Afval van afbraakwerken
  • Afval van stripwerken
  • Afval van inboedels
  • Tuinafval
  • Andere soorten afval, puin of vuil

Offerte voor afvalverwijdering

Maak een afspraak of laat weten welk en hoeveel afval er moet afgevoerd worden. We geven u dezelfde dag nog een prijs door zodat het afval snel kan worden afgevoerd.

Hoe verwijderen we afval

Afhankelijk van het aantal vuil die moet worden afgevoerd huren we ofwel een afvalcontainer of voeren we het af met onze bestelwagen en aanhangwagen.

Sorteren en recyclage van groot belang

Alle afval sorteren we zorgvuldig en voeren deze af via onze partners. Het correct sorteren en recycleren is niet enkel van groot belang voor het milieu maar ook voor de kostprijs. Hoe meer we sorteren hoe goedkoper de kost voor het afvoeren van het afval zal zijn.

Afvalcontainer partners

We werken met verschillende partners samen voor het huren en afvoeren van afvalcontainers. Dit is steeds afhankelijk van de locatie, we kijken steeds welke firma’s in de buurt zijn om zo onnodige transportkosten te vermijden.

Vragen of graag even afgesproken?

We geven u graag advies op maat.

Neem gerust contact met ons op

© Renovatie Kampioen